ProNature

Bref WC ProNature

Termékleírás

Szeretné, hogy WC-je minden nap higiénikusan tiszta és friss legyen fenntartható módon? Akkor bízzon a Bref ProNature termékekben. A Bref Pronature WC tisztító gélek együttesen a 4 funkciós Bref ProNature WC illatosítókkal biztosítja a hatákony tisztítást, vízkő elleni védelmet, csillogást és frissességet. Mind a WC tisztítók mind a WC illatosítók elérhetőek a természet inspirálta Mint&Eucalyptus és Grapefruit illatvariánsokban a különleges frissességért.  A hatékony ám környezetbarát tisztításért használja a Bref ProNature WC Tisztító géleket vízkő elleni védelemmel 90%-ban természetes összetevőkel.

Bref ProNature WC illatosító

A két különleges Bref WC illatosító variáns ProNature Mint & Eucalyptus és Grapefruit  a megbízható 4 funkciós formulájával biztosítja a tisztaságot és frissességet az öblítések között is, ám 100%-ban újrahasznosított csomagolásban elérhető hogy fenntartható módon járuljon hozzá WC-je tisztán és frissen tartásához. Egyszerűen akassza a WC kagyló peremére , a legintenzívebb vízáramlás irányába és tapasztalja meg a tisztaságot és intenzív illatélményt. A természet inspirálta illatok minden öblítésnél különleges frissességet biztosítanak minden öblítésnél. Újrahasznosításra válassza külön a a karton hátlapot a műanyag tartótól.

Vásárolja meg most

Bref Pronature WC Tisztító Gél

A legújabb kiegészítője a ProNature termékcsaládnak a Bref ProNature WC Tisztító gél két természet inspirálta illatvariánsban – Mint & Eucalyptus és Garpefruit. 

 

A különleges vízkő elleni és 90%-ban természetes formulájával hatékonyan tartja tisztán WC-jét fenntartható módon. Ecolabel tanúsítvánnyal rendelkezik. A flakon 50%-ban újrahasznosított műanyagból készül. Újrahasznosításhoz válassza külön a flakont és a fóliát. A flakon oldalán található perforáció megkönnyíti a fólia eltávolítását.

Vásárolja meg most

#környezet

 • 90% természetes összetevők a WC Tisztító gélekben. Ecolabel tanúsítvánnyal rendelkezik

 • 100% újrahasznosított csomagolás WC illatosítók esetében és 50% újrahasznosított műanyag a WC Tisztító gélek flakonjában

 • Hasznosítsa újra

Fedezze fel a Pronature-t

 • Küldetésünk
 • Értékeink

Be #pronature

 • Hasznos tippek
  5 ok: Miért jobbak a környezetbarát tisztítószerek?
 • Tények
  A víz újrahasznosításának ezen előnyei elképesztőek.
 • Hírek
  Hogyan csökkenthetjük a szén-dioxid-kibocsátást?