ProNature

Értékeink

ProNature: Tisztítsa otthonát és környezetét

Legyen szó a Somat és Pur bizonyított zsíroldó erejéről, a Clin csíkmentes ragyogásáról vagy a Bref által biztosított tisztaságról- a ProNature termékcsaládba tratozó Somat, Pur, Clin és Bref márkák nem csak a már bizonyított hatást nyújta hanem kíméletes a környezettel is.

Társadalmi elkötelezettség a Plastic Bank-el együttműködésben

A szociális vállalkozással, a Plactic Bank-el együtt a Henkel elkötelezett az óceánok műanyag problémájának leküzdése érdekében, valamint az újrahasznosítási rendszerrel nem rendelkező országokban a szegénység csökkentése iránt. Ennek érdekében a Henkel létrehozott műanyag gyűjtő központokat Haiti-n, amelyek 2018 elején kezdték meg működésüket. Ezekben a helyi lakosság kicserélheti az összegyűjtött műanyag hulladékot készpénzre, főzéshez használt üzemanyagra vagy mobiltelefonokhoz való töltőállomásokhoz való hozzáférésre. Ily módon a műanyaghulladék értéket kap, és megelőzi a műanyag környezetbe történő kijutását. A begyűjtési pontokon begyűjtött műanyagot ezután szociális műanyagként válogatják, dolgozzák fel és juttatják vissza az újrafeldolgozási láncba mint Social Plastic. A Plastic Bank által szociális műanyagként végzett ellenőrzés megerősíti, hogy a begyűjtők a piaci ár feletti tisztességes árat kapnak a műanyaghulladékért. Social Plastic a Clin és Bref Fürdőszoba Tisztítókban találhatóak meg.

Több információért keresse fel a https://www.plasticbank.org/ weboldalt

Fenntartható csomagolás

A ProNature termékcsaládban az összes spray flakon és a Pur palackja 100%-ban újrahasznosított műanyagból készül, beleértve a betétrendszeren keresztül vagy más országok háztartási hulladékgyűjteményeiből visszajuttatott korábbi italos palackokat is. Minden palacktest újrahasznosítható, miután a terméket elhasználták, és a fóliát eltávolították a WC-tisztító palackokról. A perforáció megkönnyíti a fólia eltávolítását. 

Összetevők

 

A ProNature termékcsalád fenntartható formulával rendelkezik. * Clin és Bref Fürdőszobai tisztítószerek 99.9%-ban természetes összetevőket tartalmaznak, mint például zöldségek és mindenekelőtt megújuló nyersanyagok. A Bref WC-tisztítószerek 90%-ban természetes alapú hatóanyagot tartalmaznak. A fenntartható termesztésből származó nyersanyagok használata védi a vízkészleteket és a környezetet. Ezt a független uniós ökocímke Ecolabel környezetvédelmi pecsétje is megerősíti. A Szövetségi Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Nukleáris Biztonsági Minisztérium pecsétje olyan termékeket határoz meg, amelyek megfelelnek a magas környezetvédelmi, egészségügyi és funkcionális tulajdonságoknak. Ez útmutatóként is szolgál olyan termékekhez mint a Pronature termékcsalád, mely védi a természeti erőforrásokat.

* kivétel Bref Wc ilatosító

 • Fedezze fel tisztítószereinket

  Tiszta otthonunkért és tiszta környezetünkért!

  Vásároljon most
 • Hasznos tippek
  5 ok: Miért jobbak a környezetbarát tisztítószerek?
 • Tények
  A víz újrahasznosításának ezen előnyei elképesztőek.
 • Hírek
  Hogyan csökkenthetjük a szén-dioxid-kibocsátást?